Bloccarsie ® RELIEVE

Beveiligen kan ook anders

RELIEVE

Bloccarsie ® Relieve

Bloccarsie RELIEVE is een compleet en flexibel toegangssysteem dat gebruik maakt van het bestaande slot en bedienbaar is met de mobiele telefoon. Aanpassingen aan de deur zijn niet nodig. Het openen en sluiten van de deur kan via een app op de mobiele telefoon én met de mechanische sleutel. Bloccarsie RELIEVE werkt in combinatie met zowel smartphones als oudere mobiele telefoons geleverd na 2004. 

Veilig in gebruik 
Aan de buitenzijde van de deur is niet zichtbaar dat een Bloccarsie RELIEVE is gemonteerd. Hierdoor is het bijvoorbeeld een veilige toegangsoplossing binnen de thuiszorg als vervanging van de sleutelkluis. Het sleutelbeheer wordt eenvoudiger en betrouwbaarder, omdat het vergeten of verliezen van mechanische sleutels minder belangrijk wordt. 

Makkelijk te openen 
Bloccarsie RELIEVE verleent toegang via de gratis app op de eigen mobiele telefoon. Deze app is geschikt voor het aansturen van de motorcilinder, het oplegslot en de deurcontroller. Optioneel is een afstandsbediening beschikbaar. Voor iedereen die dit niet wil of kan is het gebruik van de gewone sleutel mogelijk. 

Eenvoudig te installeren 
De cilinder past op praktisch elke deur en is snel en eenvoudig te installeren. Hierdoor blijven de kosten beperkt. Flexeria voldoet aan alle gestelde eisen en normeringen voor onderstaande toepassingen. 

Bloccarsie RELIEVE is geschikt voor:              
Thuiszorg (extramurale zorg) 
Bewaking en alarmopvolging 
Recreatie 
Particulier 
Zakelijk 
Scholen 
Studentenwoningen 
Woningbouw 
Distributie 
Bij de ontwikkeling van al onze Bloccarsie® producten zijn wij ervan overtuigd, dat deze voldoen aan functionaliteit en betrouwbaarheid. Om te voldoen aan functionaliteit en betrouwbaarheid zijn er kwalitatief goede componenten toegepast. Bij ontwerp is gedacht aan eenvoudige montage en een gebruikersvriendelijk eindproduct.

Bloccarsie® is een beveiligingsconcept voor :

  • Detentiecentra
  • Penitentiaire inrichtingen
  • Politiebureaus
  • Douane ophoudcentra
  • Zorginstellingen
media

De functies en modules waarmee de BSP-01 uitgevoerd kan worden zijn :

Scroll to top