intercom

PRODUCTEN

Intercom

Wij bieden diverse intercomsystemen aan :

De TIP-01 is een full duplex vandaal bestendige TCP\IP intercom post die toegepast kan worden in diverse veeleisende omgevingen. De TIP-01 is geschikt voor inbouw montage. Standaard wordt de TIP-01 gevoed vanuit een POE switch. Optioneel kan de post ook vanuit een een externe 12VDC voedingsspanning gevoed worden. De post is additioneel voorzien van 2 optisch geisoleerde ingangen en 2 relay contacten.

De TIP-02 is een full duplex vandaal bestendige TCP\IP intercom post met geïntegreerde CCTV camera die toegepast kan worden in diverse veeleisende omgevingen. De TIP-02 is geschikt voor inbouw montage. Standaard wordt de TIP-02 gevoed vanuit een POE switch. Optioneel kan de post ook vanuit een een externe 12VDC voedingsspanning gevoed worden. De post is additioneel voorzien van 2 optisch geïsoleerde ingangen en 2 relay contacten.

De TICP-01 is een full duplex vandaal bestendige TCPIP cel intercom post met geintegreerde celtelefonie voorzieningen die toegepast kan worden in diverse veeleisende omgevingen. De TICP-01 is geschikt voor inbouw montage. Om celtelefonie mogelijk te maken is de TICP-01 voorzien van een vandaal bestendig (IK 10) full colour display met geintegreerd touchscreen en een MIFARE (ClassicDesfire EV1) proximity reader. Daarmee wordt het mogelijk om de geregistreerde telefoniekosten op een eenvoudige wijze toe te kennen aan de gebruiker. De TICP-01 wordt standaard gevoed vanuit een POE switch. De post kan ook gevoed worden vanuit een externe 12VDC voedingsspanning. De TICP-01 is additioneel voorzien van 2 optisch geisoleerde ingangen en 2 relais contacten. Om een externe telefoon hoorn aan te sluiten is de TCIP-01 voorzien van een modular jack socket.

De TICP-02 is een full duplex vandaal bestendige TCPIP cel intercom post met geintegreerde domotica voorzieningen en CCTV camera die toegepast kan worden in diverse veeleisende omgevingen. De TICP-02 is geschikt voor inbouw montage. De TICP-02 wordt standaard gevoed vanuit een POE switch. De post kan ook gevoed worden vanuit een externe 12VDC voedingsspanning. De TICP-03 is additioneel voorzien van 2 optisch geisoleerde ingangen en 2 relais contacten.

De TICP-03 is een full duplex vandaal bestendige VOIP cel intercom post met geintegreerde IP camera en celtelefonie voorzieningen die toegepast kan worden in diverse veeleisende omgevingen. De TICP-03 is geschikt voor inbouw montage. Om celtelefonie mogelijk te maken is de TICP-03 voorzien van een vandaal bestendig (IK 10) full colour display met geintegreerd touchscreen en een MIFARE (ClassicDesfire EV1) proximity reader. Daarmee wordt het mogelijk om de geregistreerde telefoniekosten op een eenvoudige wijze toe te kennen aan de gebruiker. De TICP-03 wordt standaard gevoed vanuit een POE switch. De post kan ook gevoed worden vanuit een externe 12VDC voedingsspanning. De TICP-03 is additioneel voorzien van 2 optisch geisoleerde ingangen en 2 relais contacten. Om een externe telefoon hoorn aan te sluiten is de TCIP-01 voorzien van een modular jack socket.

De TIHP-01 is een VOIP intercom hoofdpost bedoeld om toegepast te worden in een intercomsysteem binnen een veeleisende omgeving.

De TIHP-01 is geschikt voor om toe te passen als tafelmodel. Daarnaast is de post ook geschikt voor inbouw montage.

Via het full colour touchscreen zullen binnenkomende gesprekken eenvoudig af te handelen zijn.

Daarnaast biedt de post ook de mogelijkheid om op een eenvoudige manier diverse IO-sturing mogelijk te maken.

De TIHP-01 wordt standaard gevoed vanuit een POE switch. Ook een externe 12VDC voedingsspanning kan gebruikt worden. De TIHP-01 is standaard voorzien van een zwanenhals microfoon speaker met anti doorprik beveiliging.

media
Scroll to top