Elektro sloten

PRODUCTEN

Elektromechanisch veiligheidsslot

Hoogwaardig elektromechanisch veiligheidsslot.
De sloten zijn vervaardigd om bediend te worden door verscheidene impulsgenerators:
 
sloten zijn van het inbouwtype. De geharde duplex schieter alsook de grendel zijn gemonteerd op een solide basisplaat. Deze basisplaat is in roestvast staal (AISI 304 gegoten volgens het verloren-was procédé). De afdekkappen in roestvast staal (AISI 304) zorgen voor een gesloten kast. De meegeleverde sluitplaat in roestvast staal heeft een aangegoten sluitkom waardoor de schieter nog extra beschermd wordt.

De sturing die in het slot is ingebouwd zorgt voor een automatische vergrendeling bij het sluiten van de deur. Het slot detecteert de sluitplaat via 3 Hall-sensoren op de printplaat (welke opgegoten is in polyurethaanhars).Vervolgens wordt de schoot door een enkel werkende elektromagneet uitgeworpen en ogenblikkelijk met behulp van een grendel geblokkeerd. Het slot zal nu overschakelen van aantrek- naar houdstroom. Om teDe schoot blijft ingetrokken tot de deur sluit en de sluitplaat gedetecteerd is
Deze sloten worden veelal in de deurstijl ingebouwd om zo het gebruik van een kabelovergang te vermijden (de sluitplaat wordt in dat geval in het deurblad ingebouwd).

Ook mogen deze sloten horizontaal worden geplaatst met de schieter naar beneden gericht. Dit slot kan gebruikt worden in combinatie met automatische deuropeners. Deze elektrische sloten dienen altijd continue voeding te krijgen. Hierdoor zal het ten allen tijde zijn intelligentie behouden en dus weten in welke stand het zich bevindt.

Deze sloten zijn bovendien geschikt voor een zeer intensief gebruik (intern getest op 1’000’000 cycli 10’000 cycli per dag) en kunnen continue aangestuurd worden (door het geringe verbruik ontstaat er geen warmteontwikkeling en dus geen krachtverlies).
media
Scroll to top