over ons

Wij stellen ons aan u voor!

WIE ZIJN WIJ?

Ons Bedrijf

Intero Security uit Zevenaar heeft als slogan ‘the total control of buildings’ en daarmee is meteen een belangrijk deel van de visie van het bedrijf verwoord. Ja, de volledige controle over gebouwen kan naar wens in een volledig geïntegreerd op afstand bestuurd systeem worden geleverd en geïnstalleerd, maar er is meer. Er is bijvoorbeeld de wens om altijd voorop te lopen, om samen met leveranciers de branche voortdurend te vernieuwen, en daar profiteert de klant van. De directie bestaande uit Marco en Monique Merbis deze wordt ondersteund door Pieter Kraaijenhof.
De naam Intero is ook niet geheel toevallig gekozen, het is Italiaans voor geheel. “En dat is wat wij doen. Wij verzorgen complete beveiligingstrajecten voor bedrijven, (zorg)instellingen en overheden. Onze kracht is dat wij een volledig geïntegreerd platform leveren, toegespitst op de behoefte van de klant. Dan heb je het bijvoorbeeld over ‘state of the art’ hang- en sluitwerk, over toegangscontrole, camera- en intercomsystemen, maar ook de verwerking van brand- en braakmeldingen. Dat doen we in een compleet traject, we leveren de hardware, zorgen voor de installatie en de perfecte communicatie met het ICT-platform. Maar vooral: we starten altijd met een adviestraject, zodat de klant krijgt wat hij nodig heeft. Op die manier kunnen we de kwaliteit waarborgen.” Een duidelijk voorbeeld van die werkwijze is de webshop. Daar geen winkelwagentjes, betalen en de bestelling wordt geleverd, maar je selecteert je producten en stuurt een mailtje met je bestelling. “Op die manier kunnen wij zien of de bestelling past bij de beveiligingsvraag. Dat lijkt omslachtig, we verliezen er ook wel eens een klant mee, maar uiteindelijk lever je een betere dienst.”
Innovatie
Intero Security biedt beveiligingsproducten aan die passen bij de kwaliteit die het bedrijf wil leveren. “We werken nauw samen met leveranciers, we brengen onze ideeën in en zij ontwikkelen daardoor betere mechanische of elektronische systemen en producten. Neem bijvoorbeeld de Bloccarsie, een beveiligingsconcept voor Detentiecentra, penitentiaire inrichtingen, politiebureaus en douane-ophoudcentra die voorzien zijn van ruimten ten behoeve van het ophouden van personen. Vanwege het karakter van deze ruimten, dienen toegangsdeuren van deze ruimten bestand te zijn tegen molest (en vaak ook nog 30 minuten brandwerend). Bloccarsie bestaat uit verschillende modules DOOR, FRAME, CASE en CARE. Innovatie dat is wat we willen. Betere kwaliteit, meer gebruiksgemak, passend bij de beveiligingsvraag.” De Bloccarsie RELIEVE is een compleet en flexibel toegangssysteem dat gebruik maakt van het bestaande slot en bedienbaar is met de mobiele telefoon ontwikkeld voor extramurale zorg.
Geschiedenis
Gestart in:

2009

Gevestigd in:

Zevenaar

Certificering:
NEEM CONTACT OP

Maak kennis met het team

Monique Merbis

Financieel Directeur
M.06-57545200

Marco Merbis

Technisch Directeur
M.06-17990800

Pieter Kraaijenhof

Project Manager
M.06-17990801

Elroy Vastbinder

Technicus
M.06-17990802
Scroll to top