INTERO-ICT

Totale ontzorging van uw ICT-omgeving

onze oplossingen

INTERO gaat voor totaalontzorging, ook voor uw ICT!

Al enige tijd verzorgt Intero Security voor uw organisatie diensten zoals, Security Management systemen, Toegangscontrole, CCTV, intercominstallaties etc. De ervaring leert ons dat deze specifieke systemen steeds meer ICT raakvlakken bevat, zeker als het gaat over softwarematige koppelingen van server en applicaties. Om uw organisatie te ontzorgen en onze diensten uit te breiden  hebben wij gezocht naar een partner in ICT oplossingen.

De volledige ontzorging voor uw  ICT omgeving en Security worden ondergebracht in dit samenwerkingsverband tussen Intero Security en Dacon ICT. Zij  verzorgen alle oplossingen voor een compleet en juist beheer van alle ICT-behoeften in de vorm van onder andere cloudoplossingen, hardware en cybersecurity. Intero Security verzorgt de complete beveiligingsoplossingen. Zoals bij u bekend heeft Intero Security als slogan “the total control of building”. Middels deze samenwerking kunnen wij dit ook voor uw organisatie bieden. Kortom onze kracht wordt versterkt om u een compleet geïntrigeerd platform te kunnen leveren. Daar staan wij voor.

Centraal in deze samenwerking staat uiteraard het adviestraject, dit zodat uw organisatie krijgt wat zij wenst. Samen wordt gekeken naar de best passende vorm van ICT beheer en Security. Altijd op maat, en altijd persoonlijk, met één aanspreekpunt. 

Bent u eventueel geïnteresseerd in wat wij  voor uw organisatie kunnen betekenen maak dan een afspraak met onze Sales afdeling. Zij lichten deze samenwerking graag mondeling toe en kunnen een inventarisatie maken van uw ICT omgeving en Security en een op maat advies.

INTERO is uw partner als het gaat om:
  • Servers & Werkplekken
  • Switch- en netwerkapparatuur  
  • Disasterrecovery ddiensten
  • Firewall beheer
  • ServiceDesk 
wie zijn wij

Intero ICT levert netwerksystemen servers en werkplekken wij staan voor continuiteit. & kwaliteit!

Met een parate kennis van inmiddels 20 jaar, werkt Intero Security dagelijks aan de veiligheid van mens, gebouw en ICT omgeving

Scroll to top