Attribuut & Sleutelbosbeheer​

PRODUCTEN

Attribuut & Sleutelbosbeheer

Het IS211 sleutelbosbeheer systeem is bedoeld voor de automatische uitgifte en inname van sleutelbossen. Het IS211 systeem is voorzien van een electrisch te ontgrendelen deur die geopend kan worden nadat een geldige mifare pas is aangeboden aan de ingebouwd proximity reader in combinatie met de correcte pincode. Tegelijkertijd zal de gekozen sleutelbos worden vrijgegeven. Sleutelbossen kunnen eenvoudig worden teruggebracht door deze weer in de correcte positie te plaatsen.

Het IS211 systeem kan volledig geintegreerd worden met de TiSM infastructuur. Daarmee wordt het mogelijk om de toegang bij een deur afhankelijk te laten zijn van de inhoud van de sleutelbos positie in het systeem. Dit wordt “Conditional Access” genoemd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 1 van onze adviseurs.
Het IS201 sleutelbosbeheer systeem is geschikt voor het automatisch uitgeven en innemen van sleutelbossen. Elke sleutelbos kan worden vrijgegeven na het aanbieden van een geldige proximity pas in combinatie met de bijbehorende pincode. Op deze manier kunnen eenvoudig ook meerdere sleutelbossen worden uitgenomen.
Een sleutelbos wordt teruggeplaatst door deze op de corresponderende positie te plaatsen. Het IS201 systeem kan volledig geintegreerd worden met de TiSM infrastructuur. Daarmee wordt het mogelijk om de toegang te bepalen afhankelijk van de inhoud van de sleutelbospositie. Dit wordt “Conditional Access” genoemd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 1 van onze adviseurs.

Het IS311 sleutelbosbeheer systeem is bedoeld voor de automatische uitgifte en inname van sleutelbossen. Het IS311 systeem is voorzien van een electrisch te ontgrendelen deur die geopend kan worden nadat een geldige mifare pas is aangeboden aan de ingebouwde proximity reader in combinatie met de correcte pincode.
Tegelijkertijd zal, afhankelijk van de instellingen, de gekozen sleutelbos worden vrijgegeven.
Sleutelbossen kunnen eenvoudig worden teruggebracht door deze weer in de correcte positie te plaatsen.
Het IS311 systeem kan volledig geintegreerd worden met de TiSM infastructuur. Daarmee wordt het mogelijk om de toegang bij een deur afhankelijk te laten zijn van de inhoud van de sleutelbos positie in het systeem.
Dit wordt “Conditional Access” genoemd.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 1 van onze adviseurs.

De MSK-03 is een mobiele sleutelkluis voor de opslag en registratie van 1 sleutelbos. De kluis kan worden geopend na het aanbieden van een geldige en geautoriseerd MIFARE kaart of tag. Na het open van de kluis kan de sleutelbos worden uitgenomen.

De uitname en inname van de sleutelbos wordt geregistreerd door de MSK-03. De geregisteerde informatie te kan eenvoudig worden verwerkt door TiSM PC nadat de MSK-03 binnen het werkgebied van een AP-01 access point is geplaatst. Om te kunnen communiceren met de AP-01 is de MSK-03 uitgerust met een 868Mhz transceiver.

De MSK-03 functioneert op basis van 2 AA batterijen ongeveer 5 jaar. In geval van defecte batterijen, kan de MSK-03 worden aangesloten op een externe spanning aansluiting zodat deze met behulp van een geldige pas weer kan worden geopend. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 1 van onze adviseurs.

media
Scroll to top