Inbraakdetectie CCTV

producten

Inbraakdetectie CCTV

Op zoek naar een beveiligingsoplossing voor uw bedrijf, kantoorgebouw, winkel, logistiek centrum, nutsbedrijf, bank of externe site?
Intero Security heeft voor elke grootte of type een toepassing, met maximale flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor u kosten kunt besparen.

U eigendommen beschermen en bewaken, tegelijkertijd moet de beveiliging voldoen aan de wettelijke verplichte normen. Het laten installeren van een beveiliging voorzien van een VEB certificaat, vormt een goede basis voor het beveiligen van uw eigendom.

Inbraakdetectie is in de eerste plaats bedoeld om incidenten bij afwezigheid te detecteren, wanneer er geen mensen meer aanwezig zijn. De beveiligingssystemen van INTERO Security zijn uiterst betrouwbaar en zorgen voor extra veiligheid in en rondom uw pand.

Een draadloos veelzijdig beveiligingssysteem, modulair en aanpasbaar, met een strak en nieuw ontwerp. Uitgerust met state-of-the-art draadloze visuele verificatie die interactieve, geautomatiseerde bescherming op alle mogelijke manieren biedt voor zowel binnen- als buitenshuis.

Onze specialist bepaald samen met u welke vormen van beveiliging de beste oplossing zijn voor uw organisatie. Hierbij kijken we niet alleen naar uw bedrijfspand, woning maar ook naar de structuur van de betreffende organisatie of gezinssituatie

Beveiligingscamera’s die alleen beeld doorsturen als dat nodig is. Of die zelfs al alarmeren als een incident dreigt!. Maar ook met traditionele camerasystemen is tegenwoordig veel meer mogelijk dan voorheen.

Intero Security kan camerasystemen integreren binnen het Tism-PC platform, zodat deze automatisch beeld genereren bij ingestelde acties, intercomoproepen en andere calamiteiten.

media
Scroll to top